Speciale voorpremière voor betrokkenen | Süskind
jaja
Breaking Dawn – part 1 - 16 nov 2011
jaja
All Stars 2 Old Stars - 13 okt 2011
jaja
Flypaper - 1 sep 2011

Speciale voorpremière voor betrokkenen

Op 8 januari is er een speciale voorstelling van de speelfilm SÜSKIND voor direct betrokkenen.

Bent u gered uit de Hollandsche Schouwburg, werkte u hier tijdens WO II of had u een rol bij het redden van de kinderen uit de crèche? Of bent u op aan andere manier direct verbonden met de geschiedenis rond Walter Süskind?

Dan nodigen de producenten van Süskind u graag uit om de film vóór bioscooprelease 19 januari alvast te komen zien.

Aanmelden kan via sanne@fuworks.nl. Dan zult u een bevestiging met de details per e-mail ontvangen.

2 reacties op “Speciale voorpremière voor betrokkenen
 • Ik ben Ruud den Hoed en ben gids in de voormalige synagoge van Bergen op Zoom. Omdat Süskind eind 30-er en begin 40-er jaren in Bergen op Zoom woonde, is zijn geschiedenis (ook de Amsterdamse) al vele jaren heel goed bekend bij ons. Wij besteden er naar de bezoekers toe ook veel aandacht aan. Ook maken wij al een half jaar reclame voor deze film bij onze gasten. Gaarne zou ik van u een tweetal kaartjes ontvangen voor de speciale voorstelling .
  Met vriendelijke groeten
  Ruud den Hoed
  Hamiltonlaan 11
  4631 NX Hoogerheide
  0164 243572

 • Wat een eerbetoon! Mijn moeder is gered door Walter Süskind. Zonder hem had ik dus nooit geleefd. Bijzonder dat er nu een film over is.

Laat een reactie achter

Vanaf 19 januari jl. is de Nederlandse oorlogsfilm Süskind onder regie van Rudolf van den Berg in de bioscoop te zien. De Hollandsche Schouwburg, waar Walter Süskind werkte en in verzet kwam, toont uniek materiaal rondom zijn persoon zoals familiefoto’s en onlangs verworven objecten. Ook wordt een wandeling aangeboden langs historisch belangwekkende plekken in de [...]
Lees meer...
Gisteravond, zondag 15 januari, vond in het Muziektheater te Amsterdam dan eindelijk de première van Süskind plaats. De opkomst was groot en regisseur Rudolf van den Berg werd beloond met een staande ovatie na afloop van de film. Hieronder is een aantal foto- en videoverslagen van de aanwezige pers te bekijken. SBS Shownieuws Wakker Nederland [...]
Lees meer...
Süskind is het nooit eerder vertelde ontroerende verhaal over Walter Süskind. Een held, onterecht gehouden voor een verrader, die honderden kinderlevens redde tijdens de WO II. De kinderen die dankzij Walter Süskind uit de Hollansche Schouwburg zijn gered konden in vrijheid opgroeien. Wereldwijd leven echter nog steeds miljoenen kinderen in oorlog. Om deze kinderen te [...]
Lees meer...
Janine Jansen heeft een soloviool-partij opgenomen voor de Nederlandse speelfilm Süskind. Het muziekstuk, getiteld ‘Zomer 1945’, is aan het eind van de film te horen. Het bijzondere stuk voor orkest en viool is geschreven door de componisten van de film, Bob Zimmerman en Nando Eweg. De soloviool partij werd speciaal geschreven voor de beroemde violiste.  [...]
Lees meer...
Op 8 januari is er een speciale voorstelling van de speelfilm SÜSKIND voor direct betrokkenen. Bent u gered uit de Hollandsche Schouwburg, werkte u hier tijdens WO II of had u een rol bij het redden van de kinderen uit de crèche? Of bent u op aan andere manier direct verbonden met de geschiedenis rond [...]
Lees meer...
vlees